ارزش ریال، واحد پولی ایران به پایینترین سطح آن در برابر دالر سقوط کرد. ایران با تحریمهای ایالات متحده، همهگیری ویروس کرونا و کاهش قیمت نفت مواجه است.
براساس وبسایت بن بست دات کام به تاریخ بیستم جون، ریال به ۱۹۲.۴۰۰ در برابر یک دالر در بازار سقوط کرد.
روزنامۀ "دنیای اقتصاد" نرخ دالر را ۱۹۰.۸۰۰ ریال اعلام کرده است.
از امضای توافقنامۀ هستهای ایران با قدرتهای بزرگ جهان در سال ۲۰۱۵ میلادی تا اکنون، واحد پولی ایران بیش از ۶۰۰ درصد ارزش خود را در برابر دالر امریکایی از دست داده است.
قبل از آنکه در اواسط ماه فبرووی سالجاری، اولین مورد مثبت ابتلا به ویروس کرونادر ایران ثبت شود، ریال به قیمت حدود ۱۴۰.۰۰۰ در بدل یک دالر تبادله میشد.
دونالد ترمپ رئیس جمهور ایالات متحدۀ امریكا در سال ۲۰۱۸ میلادی از توافق هستهای با ایران خارج شد و تحریمها را دوباره بر این کشور اعلام کرد. با وضع این تحریمها، اقتصاد ایران دچار سقوط و تورم شده است.