سفیر ایالات متحده در سازمان ملل متحد، ایران را حامی شماره یک تروریسم در جهان خواند.
این اظهارات کیلی کرافت یک روز پس از آن بیان شده که مایک پومپیو وزیر خارجه امریکا گفت کشورش هفته آینده قطعنامه تمدید تحریم تسلیحانی علیه ایران را در شورای امنیت سازمان ملل متحد به رای گیری میگذارد.
خانم کرافت تاکید کرد که اگر روسیه و چین از حق ویتویشان برای ممانعت از تصویب این قطعنامه استفاده کنند، به گفتۀ او دو کشور هم شریک حکومتی خواهند شد که حامی شماره یک تروریسم است.
سفیر امریکا در سازمان ملل متحد ابراز امیدواری کرد که روسیه و چین اهمیت صلح در آسیای میانه را درک کنند.
شورای امنیت سازمان ملل از سیزده سال پیش در چندین قطعنامه تحریمهای تسلیحاتی علیه ایران وضع کرد اما پس از تصویب توافقنامه هستهای میان ایران و قدرتهای بزرگ جهان شورای امنیت اعلام کرد که این تحریمها در هجده اکتوبر ۲۰۲۰ به پایان میرسد.
امریکا به شدت با رفع این تحریم مخالف کرده و مسوده قطعنامهای را در اختیار اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد قرار داده که خواستار تمدید تحریمها میشود.