نیروهای افغان دیروز یکشنبه (۲۶ اسد) در سپین بولدک کندهار در نزدیکی خط فرضی دیورند تمرینات نظامی زمینی و هوایی کردند.
جنرال یاسین ضیا لوی درستیز قوای مسلح افغانستان در جریان این تمرینات گفت، نیروهای افغان توان مقابله با دشمنان داخلی و خارجی را دارند.
وی میگوید: "دیگر شما مردم بیدفاع نیستید، ما فرزندان شما در کنار تان هستیم. این تطبیقات که ادامهی نمایش قدرت ما علیه دشمنان داخلی و خارجی است را بنام شهدای بولدک مسمی میکنیم."
زدوخوردها میان نیروهای افغان و پاکستانی به تاریخ نهم اسد بعد از آن صورت گرفت که نظامیان پاکستانی بر شماری از اعتراضکنندگان خشمگن شلیک کردند که خواهان گشایش دروازه سپین بولدک چمن بودند.
در این حادثه به گفته مقامهای افغان ۱۶ فرد ملکی کشته شده و ۸۰ تن دیگر زخمی شدند.
نظامیان افغان به روز جمعه و شنبه تمرینات نظامی را در نزدیکی مناطق سرحدی در آریوب زازی پکتیا و گوشته ننگرهار نیز انجام دادند.