میت رامنی: به حمله سایبری روسیه باید پاسخ مشابه داده شود

میت رامنی سناتور امریکایی از حزب جمهوریخواه امریکا

دو سناتور ارشد امریکایی می‌گویند، ایالات متحده باید به یک حمله وسیع سایبری پاسخ بدهد که به گفته مقامات امریکایی، توسط رخنه‌گران روسی صورت گرفته و وارد سیستم‌های کمپیوتری چندین نهاد حکومتی امریکا شده اند.

سناتور میت رامنی از حزب جمهوریخواه دیروز گفت این حمله نیازمند پاسخ مشابه سایبری است.

رامنی این را هم گفت، مطمین نیست که ایالات متحده توان انجام رخنه‌گری به وسعت آنچه روسیه می‌کند را داشته باشد.

سناتور رامنی که دیروز یکشنبه با تلویزیون "ان بی‌سی" صحبت می‌کرد گفت از عکس‌العمل ترمپ به نشر این موضوع مأیوس است.

ترمپ به روز شنبه در اولین ابراز نظر در رابطه با گزارش‌های مربوط به رخنه‌گری روسیه، جدیت آنرا اندک شمرده و شک تردیدش را در مورد دخالت روسیه ابراز کرد.

میت رامنی دیروز گفت، ترمپ در مسایل مربوط به روسیه از واقعیت‌ها چشم پوشی می‌کند.

سناتور مارک وارنر از حرب دموکرات نیز دیروز یکشنبه به "‌ای بی‌سی نیوز" گفت، این رخنه‌گری شاید هنوز هم ادامه داشته باشد و مقامات امریکایی باید وسعت آنرا معلوم کنند. وی از خواست رامنی مبنی بر پاسخ به این اقدام حمایت نموده ولی آنرا یک عمل بین جاسوسی و حمله سایبری خواند.

ران کلین فردیکه به حیث رئیس دفتر رئیس جمهور منتخب جو بایدن تعیین شده دیروز گفت، آقای بایدن در حال بررسی نحوه پاسخدهی به این اقدام روسیه است.

این اظهارات بعد از آن ایراد شده که مایک پومپیو وزیر خارجه امریکا اخیراً روسیه را متهم کرد که عقب حمله سایبری بر ادارات امریکا و اهداف تجارتی در سراسر جهان قرار دارد. این اتهامات از سوی روسیه رد شده است.