در حملات طالبان در ارزگان، ۵ سرباز امنیتی و ۱۱ طالب کشته شده اند

موقعیت ولایت ارزگان در نقشه افغانستان

والی ارزگان می‌گوید در جریان حملات طالبان در این ولایت پنج عضو نیروهای امنیتی و ۱۱ جنگجوی طالبان کشته شده اند.

محمد عمر شیرزاد والی ارزگان امروز(۱۸ جدی) به رادیو آزادی گفت که طالبان تلاش کردند تا موتربمب‌گذاری شده را بر قرارگاه خیزش مردمی و اردوی ملی منفجر کنند.

اما او افزود که این موتر پیش از رسیدن به هدف منفجر شد.

به گفته والی ارزگان این حملات شب گذشته در مناطق صوفیان و چنارک ترینکوت رخ دادند.

آقای شیرزاد افزود: «در جریان حملات طالبان، ۵ سرباز افغان که ۳ تن آنها پولیس و ۲ تن سرباز اردوی ملی بودند کشته شده و ۵ تن دیگر زخمی شدند. در این حمله ۱۱ جنگجوی طالبان هم کشته و ۱۴ تن دیگر‌شان زخمی شدند.»

محمد کریم کریمی معاون شورای ولایتی ارزگان به رادیو آزادی گفت که انفجار بسیار قدرتمند بود و صدای آن از فاصله‌های دور شنیده شد.

طالبان تا حال در این مورد چیزی نگفته اند.

باوجود تلاش‌ها در قطر برای برقراری صلح در افغانستان از میزان جنگ بین نیروهای افغان و طالبان در مناطق مختلف افغانستان کاسته نشده.