معلولین به اعتراضات‌شان در امتداد سرحد پاکستان-افغانستان ادامه دادند

آرشیف: عکس جنبه تزئینی دارد

ده‌ها تن از معلولین دیروز (۱۱ فبروری) برای سومین روز پیهم در شمال غرب پاکستان در امتدات سرحد پاکستان با افغانستا،ن به اعتراضات‌شان ادامه دادند.

اعتراض کنندگان خواستار شغل، مراقبت‌های صحی رایگان و زمینۀ آموزش برای فرزندان‌شان شده اند.

اعتراضات معلولین نهم فبروی در منطقۀ سرحدی انگور اده در وزیرستان جنوبی با تحصن آغاز شد و آنها گفته اند که تا برآورده شدن خواست‌هایشان به اعتراضات ادامه خواهند داد.

دین محمد یکی از رهبران این اعتراضات از طریق تلیفون به رادیو آزادی گفت، ۲۵۰ تن در این تظاهرات اشتراک دارند که ۱۶۰ تن آنها در تیراندازی، انفجارات ماین‌ها و درگیری بین نیروهای امنیتی پاکستان و طالبان، معلول شده اند.

بشیر خان، معاون کمشنر شهر وانه به رادیو آزادی گفت، مقامات فقط خواست‌های منطقی مطرح شده توسط اعتراض کنندگان را بررسی خواهند کرد. او ادعا کرده که شماری از معلولین به دنبال اجازۀ قاچاق در سرحد هستند و دولت آن را نخواهد پذیرفت.