بایدن در ملاقات با جستن ترودو: امریکا دوستی صمیمی‌تر از کانادا ندارد

ملاقات ویدیویی جو بایدن با صدراعظم کانادا

جو بایدن در نخستین دیدارش با رهبر یک کشور دیگر به حیث رئیس جمهور امریکا، دیروز (۲۳ فبروری) با جستن ترودو، صدراعظم کانادا از طریق ویدیو کنفرانس ملاقات کرد.

در این دیدار، جو بایدن بر روابط عمیق بین دو کشور تأکید کرده، متعهد شد که برای مقابله با نفوذ چین، مبارزه با تغییرات اقلیمی و همه‌گیری کووید-۱۹ تلاش خواهد کرد.

آقای بایدن به جستن ترودو گفت، ایالات متحده هیچ دوست صمیمی‌تر از کانادا ندارد.

رئیسان جمهور ایالات متحده به طور سنتی صدراعظم کانادا را برای نخستین دیدار خود با یک رهبر جهان، دعوت می‌کنند.

در دور قبل از همه‌گیری ویروس کرونا، این ملاقات شامل سخنرانی در دفتر رئیس جمهور امریکا، کنفرانس خبری مشترک و ضیافت نان می‌شد.

اما محدودیت‌های ناشی از همه‌گیری ویروس کرونا، این دو رهبر را مجبور کرد تا از طریق کنفرانس ویدیویی با هم ببینند.

رهبران امریکا و کانادا گفته اند که برای غلبه بر همه‌گیری کووید-۱۹ و مبارزه با تغییرات اقلیمی جهان از نزدیک کار خواهند کرد.