رئیس جمهوری امریکا ولادیمیر پوتین را "قاتل" خواند

جو بایدن (چپ)، رئیس جمهوری امریکا و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه

جو بایدن رئیس‌جمهور امریکا در مصاحبه‌ای تلویزیونی، همتای روسی‌اش ولادیمیر پوتین را «قاتل» خواند.

او تهدید کرد که رئیس‌ جمهور روسیه به‌زودی با عواقب مداخله و تلاش برای تغییر نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ ایالات متحده به نفع دونالد ترمپ روبه‌رو خواهد شد.

جو بایدن در مصاحبه با بخش خبر شبکه امریکایی «ای‌بی‌سی» که دیروز (۱۷ مارچ) منتشر شد، تاکید کرد پوتین بهای اقداماتش را خواهد پرداخت.

او افزود: "او بهای آن را خواهد پرداخت. ما طولانی صحبت کردیم. ما گفتگوی طولانی داشتیم. ما یکدیگر خود را نسبتا خوب می‌شناشیم. زمانی که گفتگو را آغاز کردم، گفتم که یک دیگر خود را می‌شناسیم. اگر من این را ثابت کردم که اتفاق افتاده، پس آماده باش."

این سخنان پس از آن بیان می‌شود که نهادهای استخباراتی ایالات متحده روز سه‌شنبه گزارشی ۱۵ صفحه‌ای در باره اقدامات مداخله‌آمیز مسکو در روند انتخابات ریاست‌ جمهوری نوامبر ایالات متحده منتشر کردند.

بر اساس این گزارش، حکومت روسیه با برنامه‌ریزی قبلی اقدام به پخش اطلاعات غلط و گمراه‌کننده در مورد جو بایدن کرده بود تا بتواند، امکان پیروزی وی در رقابت با دونالد ترمپ را کاهش دهد.