سازمان خبرنگاران بدون مرز: ایران ۲۱ ژورنالیست زندانی را آزاد کند

لوگوی سازمان خبرنگاران بدون سرحد

با فرارسیدن جشن نوروز در ایران سازمان خبرنگاران بدون مرز از حکومت ایران خواست که ۲۱ ژورنالیست و افرادی دیگری را که غیرعادلانه به زندان فرستاده شده‌اند، آزاد کند.

سازمان خبرنگاران بدون مرز که مرکز آن در پاریس است در اعلامیه که دیروز (۱۸ مارچ) نشر کرد گفته است ۲۱ زن و مردی که یگانه جرم آن‌ها اجرای وظیفه و نشر حقایق است، ۲۱ مارچ یعنی سال نو خود را را عوض یکجا بودن با اعضای خانواده در پشت میله‌های زندان سپری می‌کنند.

رضا معینی رئیس بخش ایران در سازمان خبرنگاران بدون مرز گفت، ۲۱ ژورنالیستی که بدون دلیل بازداشت شده و غیرعادلانه محکوم شده و از حقوق محروم گشته اند، باید بصورت فوری آزاد شوند تا بتوانند نوروز را با خانواده‌های خود که هرگز نباید از آن‌ها جدا باشند، جشن بگیرند.

ایران یکی از کشورهایی است که بیشترین تعداد ژورنالستان را به زندان انداخته و نظر به آمار سازمان ژورنالستان بدون مرز در فهرست آزادی مطبوعات در سال ۲۰۲۰ از جمله ۱۸۰ کشور ایران در رده ۱۷۳ قرار داشت.