محمد نعیم سخنگوی دفتر سیاسی طالبان در قطر میگوید، هیئت این گروه در نشست اخیر مسکو طرح را برای کاهش عملیات نظامی پشنهاد کرده نه طرح آتش بس را.
نعیم امروز ۲۰ مارچ به رادیو آزادی گفت که در این طرح پیشنهاد شده که طرفهای درگیر جنگ عملیات نظامی شانرا کاهش دهند تا همۀ موارد توافقنامه صلح میان طالبان و واشنگتن عملی شود.
او جزئیات بیشتر در این مورد نداد اما دو منبع دیگر که بنابر حساسیت موضوع نخواسته اند نامهایشان گرفته شود به رادیو آزادی گفتند که طالبان در نشست اخیر مسکو روی برقراری مشروط آتش بس برای سه ماه توافق کردند.
به گفتۀ این منابع، طالبان گفته اند، در صورت که هفت هزار زندانی دیگر این گروه هم باید از زندانها آزاد شوند و رهبران این گروه از لیست سیاه بیرون شوند، آنها حملات شانرا برای سه ماه در شهرها و مراکز ولسوالیها متوقف خواهند کرد.