در برازیل و هند شمار وفیات ویروس کرونا مجموعاً از ۶صدهزار نفر بیشتر شده.
تعداد مرگومیر ناشی از کووید-۱۹ در برازیل از ۴۰۰هزار گذشت.
در ۲۴ ساعت در اینکشور بیش از سه هزار نفر دیگر بهخاطر ابتلا به کووید-۱۹ جان داده اند.
بحران ویروس کرونا بخاطری در برازیل گسترده است که برای جلوگیری از شیوع ویروس محدودیت ایجاد نشد و شکل تغییریافته ویروس کرونا در آن شیوع یافت.
در هند، کشور دیگر بحران زده کرونا، شمار تلفات از ۲۰۰هزار نفر بیشتر است و در همین حال در یک هفته گذشته روزانه ۳صدهزار موارد نو مثبت کرونا آن ثبت شده.
یک شفاخانه بیماران کووید-۱۹ در هند
متخصصان طبی میگویند تعداد وفیات و موارد مثبت ویروس کرونا در هند بیشتر از این ارقام است.
ارویند کجریوال وزیر اعلی دهلی نو میگوید در موج نو ویروس کرونا در این کشور شدت بیماری و مدت دوام آن بیشتر است و از همین سبب فشار بر سکتور طبی افزایش یافته.
ایالات متحده امریکا دیروز اعلام کرد که به ارزش ۱۰۰ میلیون دالر وسایل طبی بهشمول هزار دستگاه آکسیجن، ۱۵میلیون ماسک و یک میلیون دستگاه آزمایش ویروس کرونا را به هند میفرستد.
از سوی دیگر اوگور شاهین رئیس شرکت تولید واکسین بیو ان تیک روز گذشته تخمین کرد که تا سه ماه دیگر دوره معافیت در برابر ویروس کرونا در کشورهای اروپایی تکمیل میشود.
شرکت امریکایی فایزر و شرکت جرمنی بیو ان تیک اولین شرکتهایی بودند که واکسین کرونا را تولید کردند.
فایزر و شرکت جرمنی بیو ان تیک اولین شرکتهایی بودند که واکسین کرونا را تولید کردند.
هرچند متخصصان در مورد معافیت کتلوی در برابر این ویروس نظریات متفاوتی دارند، ولی اکثریت شان به این باورند که اگر در یک جامعه ۷۰ درصد مردم آن واکسین شوند، آن جامعه در برابر کرونا مصون خواهد بود.
شاهین میگوید اروپا شاید تا آخر ماه جولای و یا در نهایت در ماه اگست به درجه مصونیت از این ویروس برسد.
البته این مشمول معافیت اطفال نمیشود. زیرا تا حال تمام واکسینهای تولید شده برای کسانی است که بالای ۱۶ سال اند.
ترکیه که با محدودیت جدی بهخاطر ویروس کرونا روبه روست و وضعیت در آن خوب نیست ۵۰ میلیون دوز واکسین اسپوتنیک ساخت روسیه را خریداری کرده که اولین محموله آن در اوایل ماه می میرسد.
مکسیکو هم از روسیه واکسین میخرد و بنگله دیش با نفوس بیش از ۱۶۰ میلیون تصمیم گرفته است که از چین و روسیه واکسین به دست آورد.