ناتو خواستار تحقیق درباره انحراف پرواز یک طیاره مسافربری به بلاروس شد

ینس ستولتنبرگ، منشی عمومی ناتو

سرمنشی ناتو به رهبران چندین کشور عضو اتحادیه اروپا پیوست و خواستار تحقیق جدی در مورد انحراف مسیر پرواز یک طیاره مسافربری به مینسک پایتخت بلاروس شد.

بلاروس مسیر پرواز طیاره حامل رومان براتاسویچ خبرنگار منتقد رژیم این کشور را روزگذشته برای بازداشت او از مسیرش منحرف کرد.

این طیاره از یونان به سوی لیتوانیا پرواز کرده بود.

براساس گزارش‌ها، رومان براتاسویچ خبرنگار و فعال منتقد رژیم بلاروس پس از فرود آمدن طیاره در میدان شهر مینسک از سوی نیروهای این کشور بازداشت شد.

ینس ستولتنبرگ سرمنشی ناتو گفت که متحدان این پیمان انحراف جبری طیاره از سوی بلاروس را تحت نظارت داشتند و از بازداشت خبرنگار بلاروسی هم خبر داده‌اند.

او در توییترش دیروز شام (۲۳ می) نوشت که این رویداد یک حادثه جدی و خطرناک است که نیاز به تحقیقات بین‌المللی دارد.

به گفته او بلاروس باید از برگشت مصوون همه مسافران و خدمه‌ی طیاره اطمینان دهد.

از سوی دیگر رسانه‌های روسی گزارش داده اند که طیاره مسافربری پس از نگرانی در مورد موجودیت بمب در این پرواز اقدام به نشست اضطراری در میدان هوایی مینسک کرد.