شکایت شماری از کارمندان تذکره‌های برقی از دریافت نکردن معاش‌های شان

تذکره برقی

شماری از کارمندان بخش تذکره‌های برقی اداره ملی احصائیه و معلومات گفته اند که نزدیک به سه ماه می‌شود معاش دریافت نکرده اند.

بازهم شکایت شماری از کارمندان بخش تذکره‌های برقی اداره ملی احصائیه و معلومات از دریافت نکردن معاش چند ماهه و فشار زیاد کار در این اداره.

آنها کارمندان بخش کمک فنی ملی(ان،تی،آی) اداره ملی احصائیه ومعلومات اند و می‌گویند که شمار‌شان به صدها تن می‌رسد و نزدیک به سه ماه می‌شود که معاش نگرفته اند.

تذکره برقی

عبدالبصیر یکی از آنها است که به رادیو آزادی گفت که ضمن این‌که معاش نگرفته اند، از رخصتی‌های قانونی نیز استفاده کرده نمی‌توانند.

به گفته او هیچکس به داد‌شان نرسیده است او افزود: "حدود سه ماه می‌شود که ما معاش نگرفته‌ایم. فشار کار بسیار زیاد است. یک قانون شخصی این است که کارمند بخاطر مریضی و کار ضروری حق رخصت گرفتن را ندارد و جایی رفته نمی‌تواند. حیران هستیم که به کدام مرجع از روسای دکتاتور خود شکایت کنیم. پول آمدن به دفتر را نداریم."

احمد‌الله یکی دیگر از کارمندان بخش تذکره‌های برقی نیز شکایت مشابهی دارد. او به رادیو آزادی گفت که از کارکرد‌شان به گونه جدی پرسیده می‌شود اما از معاش‌شان هیچ خبری نیست.

او می‌گوید:‌"نزدیک به سه ماه می‌شود که معاش ما اجراء نشده است. با مشکلات زیاد رو به رو هستیم. همه روزه ۲۰۰ تا ۲۵۰ تن از مراجعین می‌آیند برای بایومتریک و طی مراحل تذکره‌ها اما از معاش هیچ خبری نیست."

این درحالی است که روند توزیع تذکره‌های برقی در افغانستان تسریع شده و علاوه بر کابل که دهها مرکز توزیع این تذکره‌ها فعالیت دارد در تمام ولایت‌ها نیز مرکز‌های توزیع تذکره‌های برقی فعال هستند.

حتا در کابل مراجعین در محلات توزیع تذکره‌های برقی صف می‌کشند و به گفته اداره ملی احصائیه و معلومات روزانه هزاران تذکره در افغانستان توزیع می‌شود.

آرشیف، شماری از مراجعه کننده‌های تذکره برقی

در این حال روبینا شهابی سخنگوی اداره ملی احصائیه و معلومات می‌گوید که معاش تمام کارکنان بخش تذکره‌های برقی پرداخته شده و از کارکنان تذکره‌های برقی در ساعت‌های طولانی‌تر از حد معمول نیز استفاده نشده است.

روبینا شهابی سخنگوی اداره ملی احصائیه

بانو شهابی می‌گوید: "این‌گونه موارد ما نداریم که چند ماه معاش کسی مانده باشد، مگر این‌که یک مشکل خاص حاضری وجود داشته که معاش فرد قابل اجراء نبوده است. به هیچ عنوان اداره این موضوع را قبول ندارد که ما خلاف قوانین از همکاران خود در دو شفت یا در ساعات طولانی‌تر از حد معمول استفاده بکنیم."

این درحالی است که نزدیک به یک ماه پیش حدود ۷۰۰ تن از کارمندان بخش کمک فنی ملی(ان،تی،آی) اداره احصائیه و معلومات، نیز به دلیل نگرفتن معاش ۵ ماهه‌شان دست به اعتصاب کاری زده بودند.

این کارکنان اما پس از پخش گزارشها در این مورد گفتند که معاش سه ماه‌شان پیش از عید فطر پرداخته شده اما معاش دو ماه‌شان تا هنوز اجراء نشده است.