وزارت دفاع: ولسوالی‌های خواجه غار و بنگی تخار از طالبان پس گرفته شد

عملیات نیروهای امنیتی افغانستان در تخار

وزارت دفاع ملی افغانستان می‌گوید که نیروهای افغان ولسوالی‌های خواجه غار و بنگی ولایت تخار را از طالبان پس گرفتند.

فواد امان، معاون سخنگوی این وزارت امروز (۳۱ جوزا) به رادیو آزادی گفت: "در جریان عملیات دیشب نیروهای امنیتی و دفاعی افغانستان و نیروهای خیزش مردمی ولسوالی‌های خواجه غار و بنگی به گونۀ کامل از وجود طالبان پاکسازی شدند و نیروهای ما در آن جا مستقر هستند."

طالبان تاکنون در این مورد تبصره نکرده‌اند.

اما ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی این گروه در توییتر ادعا کرده که طالبان کنترل ولسوالی خواجه بهاءالدین ولایت تخار را به گونۀ کامل در دست گرفتند. حکومت این ادعا را هنوز تأیید نکرده.

به دنبال آغاز خروج تمامی نیروهای امریکایی و ناتو از افغانستان در اول ماه می، دامنۀ خشونت‌ها در بخش‌های مختلف این کشور افزایش یافته و از دست به دست شدن ده‌ها ولسوالی خبر رسیده.