جرمنی از مداخلۀ خارجی در انتخابات پارلمانی این کشور هشدار داد

آرشیف، انتخابات در جرمنی

رئیس پارلمان (بوندستاگ) جرمنی در مورد خطر بزرگ "مداخلۀ خارجی" در انتخابات پارلمانی این کشور هشدار داده است. این انتخابات در اواخر ماه سپتمبر دایر می‌شود.

ولفگانگ شویبل، رئیس پارلمان آلمان به خبرگزاری دی‌پی‌ای جرمنی گفت: "خطر، نسبتاً زیاد است و می‌دانیم که با اخبار جعلی چه کارهای را می‌توان انجام داد."

به گفتۀ آقای شوبیل، تجارب انتخابات کشورهای دیگر نشان می‌دهد که یک جنگ تبلیغاتی واقعی در حال اجراست.

ولفگانگ شویبل همچنان گفته، تلویزیون بین‌المللی دولتی روسیه آر.تی (RT) حتی به اصول آزادی رسانه‌ها هم نزدیک نیست. به گفتۀ او، وضعیت آزادی رسانه‌ها در کشورهایی مانند روسیه یا ترکیه نیز بر رای‌دهندگان در جرمنی، تأثیر دارد.

مقام‌های استخباراتی جرمنی اخیراً مسکو را به دخالت مخفی در امور این کشور که آخرین بار در جریان جنگ سرد دیده شده بود، از جمله حداقل یک ترور، حمله‌های سایبری، پخش اطلاعات نادرست و لابی‌گری متهم کرده‌اند.