یوناما: افزایش تلاش‌ها برای مبارزه با فساد اداری در افغانستان حیاتی‌ست

آرشیف

یافته‌های گزارش سالانۀ دفتر هیئت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان، یوناما نشان می دهد که افزایش تلاش‌های دوامدار برای مبارزه علیه فساد اداری در این کشور حیاتی است.

این گزارش زیر نام «مبارزۀ افغانستان علیه فساد: شفافیت، امانت‌داری و پاسخگویی را افزایش می‌دهد» امروز چهارشنبه سیزدهم ماه اسد پخش شد.

بر اساس گزارش، هرچند افغانستان گام‌های مثبت در بخش ایجاد چهارچوب‌های قانونی و نهاد‌های قوی علیه فساد برداشته، اما در گزارش آمده است که هنوز هم کاستی‌های زیادی وجود دارد.

در ادامه روی شفافیت، امانت‌داری و مسئولیت‌پذیری بیشتر تأکیده شده است.

پیش از این حکومت افغانستان اطمینان داده که به گونۀ جدی علیه فساد اداری مبارزه می‌کند و گفته است که در این بخش به همکاری هر چه بیشتر جامعۀ جهانی نیز نیاز دارد.

۶۶ کشور و ۳۲ سازمان بین‌المللی در بیست و چهارم ماه نومبر پارسال در کنفرانس ژینو تعهد کردند که بیش از ۱۳ میلیارد دالر تا سال ۲۰۲۴ با افغانستان کمک می‌کنند.

اما مبارزۀ جدی با فساد از شرط‌های اساسی جامعه جهانی برای تداوم کمک به افغانستان خوانده شده است.