شهر ایبک مرکز ولایت سمنگان به تصرف طالبان درآمد

موقعیت ولایت سمنگان در نقشه عمومی افغانستان

صفت‌الله سمنگانی، معاون والی سمنگان می‌گوید که جنگجویان طالبان امروز دوشنبه (۱۸ اسد) کنترل شهر ایبک مرکز این ولایت را در دست گرفتند.

او به رادیو آزادی بیشتر گفت: "حلقه تنگ شد. شماری از موسفیدان گفتند که درگیری نکنید چون که مردم آسیب می‌بینند. سپس مقامات بیرون شدند و خود را کشیدند."

آقای سمنگانی افزود که دیشب پس از تسلیم شدن محمد آصف عظیمی، فرمانده نیروهای خیزش مردمی با بیش از ۲۵۰ تن از افرادش به گروه طالبان، جنگجویان بر شهر ایبک حمله کردند.

ذبیح‌الله مجاهد، یک سخنگوی طالبان در توییتر نوشته است که افراد این گروه شهر ایبک را به گونه کامل تصرف کرده اند.

در این حال، محمد هاشم سروری، معاون شورای ولایتی سمنگان گفته است که تمامی حدود پنجصد زندانی از زندان مرکزی شهر ایبک امروز فرار کردند.

طالبان در کمتر از یک هفته کنترل شهرهای سرپل، تالقان، زرنج و شبرغان و نیز بخش‌های از شهر استراتیژیک کندز را در دست گرفته اند.