گزارش‌ها: نمایندۀ رئیس جمهور قزاقستان در سفری به کابل با طالبان گفتگو کرده است

آرشیف، ارگ کابل

گزارش‌ها می‌رسانند که یک نمایندۀ رئیس جمهور قزاقستان در جریان سفرش به کابل با مقام‌های طالبان در مورد گسترش روابط اقتصادی و تجارتی گفتگو کرده است.

خبرگزاری تاس روسیه، براساس دفتر مطبوعاتی رئیس جمهور قزاقستان این خبر را تایید کرده و گفته که ایرژان کازیخان نمایندۀ رئیس جمهور قاسم جومارت تاقایف در امور مسایل بین‌المللی به کابل سفر کرده.

گفته شده که آقای کازیخان در ملاقات با مقام‌های طالبان در مورد مبادلات تجاری و اقتصادی گفتگو کرده و همچنین در مورد از سرگیری بورسیه‌های تحصیلی برای محصلان افغان هم ابراز علاقمندی کرده است.

براساس خبرگزاری تاس، هئیت قزاقستان با ملا عبدالغنی برادر معاون رئیس الوزرا و امیرخان متقی سرپرست وزارت خارجه طالبان ملاقات کرده.

پیش از این دبیرا لاینز نماینده سازمان ملل متحد در افغانستان هم شب گذشته از ملاقات با ایرژان کازیخان در کابل خبر داد.

خانم لاینز در حساب تویترش نوشته که در این ملاقات در مورد کمک‌های بشردوستانه با افغانستان گفتگو شده.

پس از به قدرت رسیدن طالبان در افغانستان، این نخستین سفر هئیت قزاقستان به کابل است.