استقبال بانک مرکزی افغانستان از فیصله وزارت خزانه‌داری امریکا

ساختمان بانک مرکزی افغانستان

بانک مرکزی افغانستان از فیصله اخیر وزارت خزانه‌داری امریکا استقبال کرد.

بانک مرکزی در صفحه تویترش نوشته است بر بنیاد این فیصله وزارت خزانه‌داری امریکا بانک‌های جهانی در کنار کمک های بشری حواله های نقدی دیگر را نیز می‌توانند به افغانستان انجام دهند که این مسئله یک گام نیک است.

به گفته بانک مرکزی این کار می‌تواند سهولت‌های را برای بانک‌های دولتی و خصوصی افغانستان به منظور ارسال کمک‌های بشری برای مردم به‌ میان آورد.

بانک مرکزی افغانستان می‌گوید به اساس راه‌کار صادر شده موسسات بین‌المللی کمک رسان می‌توانند بدون کدام نگرانی در بخش‌های صحت، معارف و بخش‌های دیگر کمک کنند.

این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که پس از حاکمیت طالبان بر افغانستان امریکا حدود نه اعشاریه پنج میلیارد دالر این کشور را منجمد ساخت و این مسئله فعالیت بانک‌ها را در افغانستان با مشکلات زیادی روبه‌رو کرده است.