انفجار در مسجد پل خشتی کابل یازده زخمی برجا گذاشت

در نتیجۀ یک انفجار در مسجد جامع پل خشتی کابل یازده تن زخمی شده اند.

شفاخانۀ ایمرجنسی در کابل در صفحه توییتر خود نوشته است که از محل رویداد روز چهارشبنه در شهرکابل یازده زخمی به این شفاخانه انتقال داده شدند که چهار تن‌شان پس از تداوی رخصت شده و هفت تن دیگرشان بستری شدند.

اما مسئولان امنیتی طالبان در کابل شمار زخمی‌های رویداد را شش تن خوانده و گفته اند که وضعیت یک تن‌شان قابل نگرانی است.

خالد زدران، سخنگوی فرماندهی امنیۀ طالبان در کابل به رادیو آزادی گفت، این رویداد در مسجد جامع پل خشتی رخ داده است: "یک تن پس از ادای نماز پیشین هنگام دعا در مسجد پل خشتی بر نمازگزاران بمب دستی پرتاب کرده است که در نتیجه شش تن زخم برداشتند."

آقای زدران گفت که در پیوند به این رویداد یک تن بازداشت شده که بررسی‌ها از نزد وی جریان دارد.

اما شاهدان عینی می‌گویند که ممکن رقم تلفات بیشتر باشد.

نورساپی، یکی از آنان به رادیوآزادی گفت که انفجار پس از ختم نماز در داخل مسجد صورت گرفت و نمازگزاران را پراگنده کرد: "زمانی که نماز فرض خلاص شد و امام دعا را به پایان رساند ناگهان یک انفجار شد انفجار در صف اول نمازگزاران رخ داد که نمازگزاران را پراگنده کرد."

در ویدیوهای منتشر شده از محل رویداد در رسانه‌های اجتماعی دیده می‌شود که زخمی‌ها توسط مردم عام در کراچی‌های دستی به شفاخانه ها انتقال داده می‌شوند.

تا هنوز مسئولیت این رویداد را فرد و یا گروهی نپذیرفته است.

این در حالیست که به روز یکشنبه هفتۀ جاری انفجار مشابهی در سرای شهزاده، مارکیت بزرگ تبادلۀ اسعار در نزدیکی مسجد جامع پل خشتی رخ داد.

به گفته مسئولان شفاخانۀ ایمرجنسی کابل، در نتیجۀ این انفجار ۵۸ تن زخمی شدند و یک تن کشته شد، اما حکومت طالبان شمار زخمی‌های این رویداد را ۱۰ تن اعلام کرده بود.

وزارت داخلۀ طالبان گفته بود که یک تن که قصد دزدی پول صرافان را داشت در داخل سرای بمب دستی پرتاب کرده بود.