۵۰ درصد کارخانه های تولیدی در غزنی از فعالیت باز مانده اند

موقعیت ولایت غزنی در نقشه عمومی افغانستان

اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری ولایت غزنی از عدم فعالیت ۵۰ درصد کارخانه‌های تولیدی در این ولایت خبر می‌دهد.

عبدالمتین قلندری، رئیس این اتاق امروز به رادیو آزادی گفت، به دلیل تحریم‌های بانکی، نبود پول و عدم فعالیت درست بانک‌ها این کارخانه‌ها از فعالیت باز مانده اند.

آقای قلندری می‌گوید، قبلاً این کارخانه‌ها در بخش‌های مانند تولید مواد غذایی، مواد شوینده، تولید ظروف پلاستیکی و مواد ساختمانی فعالیت می‌کردند که حالا ۵۰ درصد آنان از فعالیت باز مانده اند.

هر چند آقای قلندری در مورد ارقام دقیق کارخانه‌های تولیدی جزئیات نداد، اما گفت که با غیرفعال شدن این کارخانه‌ها صدها تن بیکار شده اند.

وی می‌گوید، آنان این مسئله را چندین بار با مسئولان طالبان در میان گذاشته اند، اما با وجود وعده‌های زیاد تا کنون مشکلات‌شان حل نشده است.