عبدالکریم بدخشی ورزشکار مبارزات آزاد افغانستان به مصاف حریف روسی‌اش می‌رود

عبدالکریم بدخشی ورزشکار مبارزات آزاد افغانستان

عبدالکریم بدخشی ورزشکار مبارزات آزاد افغانستان امشب در مقابل حریف روسی‌اش بنام عمر رضایوف در سازمان بین‌المللی مبارزات آزاد ACA به میدان می‌رود.

سی و دومین دورۀ رقابت‌های مبارزات آزاد این سازمان تحت نام عقابان جوان ACA با حضور داشت ۴۸ مبارز از کشور های روسیه، افغانستان، قرغزستان و ازبیکستان به میزبانی شهر چچنیای روسیه امروز برگزار می‌شود که از افغانستان یک نماینده در آن اشتراک کرده است.

عبدالکریم بدخشی که پنج پیروزی در کارنامه حرفه‌یی خود دارد، برای بدست آوردن ششمین موفقیتش ناوقت امشب وارد قفس این سازمان می‌شود، حریف وی عمر رضایوف قبلأ هشت پیروزی از خود به جا گذاشته است و چهار بار شکست را تجربه کرده است، مسابقه آنان نیمه مرکزی است و از اهمیت زیاد برخوردار است.

بدخشی تجربه مبارزه در سازمان‌های مختلف MMA را داراست که می توان به سازمان‌های AFC، TGFC، SLFC و BRAVE اشاره کرد، این نخستین تجربه بدخشی در سازمان ACA است، قبل از این وی ورزشکاران مثل بازمحمد مبارز، احمد ولی هوتک، عبدالعظیم بدخشی و واحدالله نژند تجربه مبارزه در این سازمان را داشته اند، این سازمان اکثرأ جز پنج سازمان معتبر ورزشی دنیا در مبارزات آزاد به شمار می‌رود.

قابل ذکر است که از میان این ۴۸ مبارز در این دورۀ از رقابت‌ها، چهره های نخبه آن به رقابت‌های اصلی این سازمان راه خواهند یافت، سازمان ACA برای شناسایی چهره های مطرح مبارزات آزاد، هر از گاهی یک سلسله رقابت‌های انتخابی را جهت استعداد یابی برگزار می‌کند.