خانواده ملا تره خیل خواهان رهایی وی از بند طالبان اند

ملا تره خیل متهم است که در مسیر شاهراه کابل - جلال آباد زمین های دولتی را غضب کرده است

خانواده ملا تره خیل محمدی نمایندۀ سابق کوچی ها در ولسی جرگه افغانستان می گویند که او توسط طالبان دستگیر شده است.

با اینکه معلوم نیست که ملا تره خیل جی وقت دستگیر شده، اما برادرش موسی تره خیل در یک ویدیوی منتشر شده در شبکه های اجتماعی از طالبان خو استه که ملا تره خیل را آزاد کنند:

"حاجی ملاصاحب تره خیل ما را آزاد کنید، ما دوست و دشمن داریم و می شرمیم. شرمنده هستیم از این، که اینهمه سیاستمدار سابق فرار کردند و ما فرار نکردیم. حاجی ملاصاحب ما را رها کنید، او بزرگ قوم است و دل ما شکسته است."

طالبان تا هنوز در مورد دستگیری ملا تره خیل چیزی نگفته اند، اما به نظر می رسد که او متهم به غصب زمین باشد، زیرا برادرش موسی تره خیل می گوید که آنها خانه، مهمانخانه، مدرسه و سایر املاک شان را تخلیه کرده اند.

وزارت عدلیه حکومت طالبان اخیراً در اعلامیه ای گفته که در یک ماه گذشته حدود ۶۹ هزار جریب زمین دولتی را از نزد غاصبین مصادره کرده و به ارگان های مربوطه تحویل داده است.