فرزاد منصوری در مسابقات کسب سهمیه المپیک پاریس مدال برونز گرفت

فرزاد منصوری ملی پوش اسبق تکواندوی افغانستان

فرزاد منصوری ملی پوش اسبق تکواندوی افغانستان مدال برونز کسب سهمیه المپیک پاریس را به دست آورد.

به گزارش فدراسیون جهانی تکواندو، فرزاد منصوری به روز یکشنبه بیستم حوت در مسابقات کسب سهمیه المپیک پاریس که در شهر صوفیه بلغاریا برگزار شده بود در رشته تکواندو به میدان رفت، این تکواندو کار در وزن سوم المپیک "منفی هشتاد کیلو" با حریفانش رقابت کرد که در ابتدأ حریف از اتریش را شکست داد، در مسابقه دوم تکواندو کار بوسنیا و هرزگوین را مغلوب نمود ولی در نیمه نهایی از حریف دنمارکی‌اش شکست خورد که با این نتیجه نتوانست بصورت مستقیم سهمیه بازی‌های المپیک پاریس را کسب کند.

با این حال منصوری در دیدار رده بندی برای تثبیت مقام سوم مقابل تکواندو کار صربستانی دارندۀ مدال نقره جهان به میدان رفت و در دو روند موفق شد که حریف خود را شکست بدهد، فرزاد تنها چانس اشتراک به واسطه "کارت دعوت" و یا در صورت مصدومیت و یا انصراف یکی از تکواندو کاران روسیه و یا دنمارک حق اشتراک در بازی‌های المپیک پاریس را به دست خواهد آورد.

این رقابت‌ها میان تاریخ‌های نهم و دهم ماه مارچ با اشتراک ۱۳۱ تکواندو کار به میزبانی شهر صوفیه بلغاریا برگزار شده بود که منصوری در وزن هشتاد کیلوگرام تحت تیم مهاجرین فدراسیون جهانی تکواندو شرکت داشت.

فرزاد منصوری از سال ۲۰۱۸ بدین‌سو موفق شده است که سیزده مدال بین‌المللی کسب کند و در بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو در کنار کیمیا یوسفی پرچمدار کاروان ورزشی افغانستان بود.

این تکواندو کار پس از سقوط رژیم جمهوریت به بریتانیا رفت و در آنجا مشترکأ با تیم ملی تکواندوی انگلستان تمرین می‌کند.