جو بایدن، رئیسجمهور ایالات متحده امریکا، در اجلاس ناتو در واشنگتن، به اشتباه ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهور اوکراین، را «رئیسجمهور پوتین» نامید.
این در حالی است که شماری از اعضای حزب دموکرات از بایدن ۸۱ ساله خواستهاند تا از نامزدی برای انتخاب مجدد منصرف شود.
این اشتباه روز پنجشنبه (۱۱ جون) اندکی قبل از یک کنفرانس خبری مورد انتظار اتفاق افتاد، جایی که جو بایدن امیدوار بود که ترس دموکراتها را در مورد اینکه او دیگر توانایی شکست دادن دونالد ترامپ، نامزد جمهوریخواه، را در انتخابات ماه نوامبر ندارد، کاهش دهد.
جو بایدن، رئیسجمهور ایالات متحده، در چند مورد دیگر نیز اشتباهات گفتاری دارد. او در یک کنفرانس خبری در فبروری ۲۰۲۴، مصر را با مکزیک اشتباه گرفت.
در یک سخنرانی در لاسوگاس، رئیسجمهور فرانسه، امانوئل ماکرون، را با فرانسوا میتران که در ۱۹۹۶ درگذشت، اشتباه گرفت. او باری جنگ اوکراین را با جنگ عراق نیز اشتباه گرفت.