وزیر خارجۀ ایران: انتظار می‌رود که نامه‌ای از رئیس جمهور امریکا به رهبر ایران برسد

عباس عراقچی وزیر خارجه ایران(آرشیف)

وزیر خارجه ایران می‌گوید که انتظار می‌رود نامه‌ای دونالد ترمپ رئیس جمهور امریکا به آیت‌الله علی خامنه‌ای رهبر ارشد این کشور، توسط نمایندۀ یکی از کشورهای عربی برسد.

عباس عراقچی این را چهارشنبه ۲۲ حوت در حاشیه نشست هیئت دولت به خبرنگاران گفت.

براساس گزارش رادیو فردا بخش ایران رادیو آزادی، عراقچی گفته که نامه از سوی ترمپ نوشته شده، اما هنوز به دست ایران نرسیده است، اما به گفتۀ او قرار است نماینده یکی از کشورهای عربی آن را به تهران تحویل دهد.

او از کدام کشور مشخص عربی نام نبرده است.

دونالد ترمپ رئیس جمهور امریکا در ۱۷ حوت گفت که خواستار مذاکره در بارۀ برنامه هسته‌ای ایران است و به همین دلیل نامه‌ای را برای رهبر ارشد آن کشور فرستاده است.

او در مورد محتوای این نامه معلومات نداد، اما تاکید کرد که امیدوار است تا مذاکره صورت گیرد و این مذاکره برای ایران خوب خواهد بود.

تهران پیش از این گفته بود که تا زمانی که امریکا به "سیاست های فشار حد اکثری و تهدید های خود ادامه دهد"، مذاکره مستقیم با واشنگتن صورت نخواهد گرفت.