این سازمان در پیامی که امروز چهارشنبه، ۲۷ حمل، روی صفحۀ ایکس (تویتر سابق) نشر کرد نوشته است "برای نجات جان" این کودکان به کمک های مداوم نیاز دارد.
سازمان غذایی جهان در ۷ ماه اپریل گفته بود که سه و نیم ملیون کودک در سال جاری میلادی در افغانستان با سوء تغذیه مواجه خواهند شد.
همزمان با این ادارۀ موسوم به "اقدام برضد گرسنگی" (Action Against Hunger) میگوید که اگر کودکان مبتلا به سوء تغذیۀ حاد در افغانستان درمان نشوند، جان شان را از دست خواهند داد.
کوبی ریتویلد، رییس این اداره به خبرگزاری اسوشید پریس گفته است "هیچ کودکی نباید به دلیل سوء تغذیه جان دهد. اگر با گرسنگی مبارزه نکنیم، مردم در نتیجۀ گرسنگی می میرند".
Your browser doesn’t support HTML5
افغانستان یکی از "مرگبار ترین کشورها" برای کودکان و مادران
پس از آن که ادارۀ به رهبری رییس جمهور دونالد ترمپ در امریکا، کمکهای بشری با افغانستان را موقتاً متوقف کرد، سازمان اقدام برضد گرسنگی نیز فعالیت های خود را کاهش داد.
این سازمان برای مدتی خدمات حیاتی را در بدخشان و کابل ادامه داد اما به دلیل قطع منابع مالی فعالیت آن در این دو ولایت نیز در جریان ماه جاری میلادی متوقف شد.
ایالات متحدۀ امریکا تمام کمکهای خارجی اش را متوقف کرد اما سپس اعلام کرد که ۶ کشور از این امر مستثنا استند که افغانستان شامل این کشور ها نبود.
وزارت خارجه ایالات متحده تأیید کرده که تعدادی از برنامه های کمک های غذایی اضطراری برای افغانستان را به دلیل این که این کمک ها به نفع طالبان استفاده می شود متوقف کرده است.
تمی بروس، سخنگوی وزارت خارجۀ ایالات متحدۀ امریکا
تمی بروس، سخنگوی این وزارت در یک کنفرانس خبری به تاریخ ٨ اپریل گفت که ایالات متحده کمک هایش با برنامه جهانی غذا (WFP) در یمن و افغانستان را به دلیل "نگرانی هایی مبنی بر اینکه این کمک مالی به نفع گروه های تروریستی مانند حوثی ها و طالبان است، بر اساس یک فرمان اجرايی، به حالت تعلیق درآورده است"