مقامهای ایران به زودی در استانبول با طرفهای اروپایی برجام دیدار خواهند کرد.
خبرگزاری روزیترز به نقل از دو منبع دیپلماتیک اروپایی و یک منبع دیپلماتیک ایرانی روز سهشنبه ۲۳ ثور گزارش داد که این دیدار قرار است روز جمعه برگزار شود.
ایران و سه کشور اروپایی هنوز واکنشی به این خبر نشان ندادهاند.
به نوشته رویترز، این دیدار در حالی برگزار خواهد شد که هر دو طرف ایرانی و اروپایی به دنبال تثبیت موقعیت خود پیش از پنجمین دور مذاکرات تهران و واشنگتن هستند.
پیش از این قرار بود که مذاکرات ایران با سه کشور بریتانیا، فرانسه و جرمنی ۱۲ ثور در روم برگزار شود اما به تعویق افتاد.
سه کشور اروپایی طرف برجام در مذاکرات ایران و امریکا، که تاکنون در چهار دور برگزار شده است، شرکت ندارند.
اما این سه قدرت اروپایی در هماهنگی نزدیک با واشنگتن بودهاند تا مشخص کنند که چه زمانی استفاده احتمالی از مکانیسم ماشه (بازگرداندن خودکار تمامی تحریمهای سازمان ملل علیه ایران) لازم خواهد بود.