اسرائیل ماهواره مخابراتی خود را از فلوریدا به فضا پرتاب کرد

عکس از آرشیف

اسرائیل روز یک‌شنبه اعلام کرد که ماهواره‌ی ملی جدید خود به نام «درور ۱» را با موشک فالکن ۹ شرکت اسپیس‌ایکس از امریکا به فضا فرستاده است.

به گفته‌ی صنایع هوافضای اسرائیل و وزارت خارجه این‌کشور، این ماهواره از پایگاه کیپ کاناورال در فلوریدا پرتاب شد.

وزارت خارجه اسرائیل اعلام کرد: «این ماهواره ۲۰۰ میلیون دالری مانند یک گوشی هوشمند در فضا، ارتباطات راهبردی و غیرنظامی اسرائیل را تا ۱۵ سال تأمین خواهد کرد.»

اسپیس‌ایکس زمان پرتاب را ساعت ۱:۰۴ صبح به وقت فلوریدا اعلام کرد.

صنایع هوافضای اسرائیل این پرتاب را «گامی تاریخی برای فناوری فضایی اسرائیل» دانست و گفت «درور ۱ پیشرفته‌ترین ماهواره مخابراتی ساخته‌شده در اسرائیل است.»

در سال ۲۰۱۶، یک موشک فالکن ۹ بدون سرنشین هنگام آزمایش در فلوریدا منفجر شد و ماهواره‌ی ارتباطی آموس-۶ اسرائیل را که حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون دالر ارزش داشت، نابود کرد.