ترامپ: امریکا آماده کاهش تعرفه‌ها در صورت باز شدن بازار اروپا به روی شرکت‌های امریکایی

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور امریکا در کاخ سفید، عکس از آرشیف

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور امریکا، روز چهارشنبه گفت که ایالات متحده آماده است تعرفه‌ بر کالاهای اروپایی را کاهش دهد، به شرطی که اتحادیه اروپا بازار خود را بیشتر به روی شرکت‌های امریکایی باز کند.

ترامپ در یک رویداد مرتبط با هوش مصنوعی گفت: «اگر آن‌ها با باز کردن اتحادیه به روی کسب‌وکارهای امریکایی موافقت کنند، ما تعرفه‌ها را کاهش می‌دهیم». او افزود که مذاکرات جدی در جریان است.

امریکا چندین هفته است با اتحادیه اروپا درباره توافق تجاری مذاکره می‌کند تا از اعمال تعرفه‌های ۳۰ درصدی بر واردات کالاهای اروپایی که قرار است از اول اگست اجرا شود، جلوگیری کند.

در همین حال، صدراعظم آلمان، فریدریش مرز، و رئیس‌جمهور فرانسه، امانوئل مکرون، روز چهارشنبه در برلین بر موضع مشترک خود تأکید کردند و هشدار دادند که در صورت شکست مذاکرات، اتحادیه اروپا آماده واکنش خواهد بود.

سخنگوی دولت آلمان، استفان کورنلیوس، گفت دو رهبر توافق کردند در صورت ناکامی گفتگوها، گزینه اقدامات تجاری متقابل را باز نگه دارند و در صورت لزوم ابزارهای جدیدی طراحی کنند.

او افزود که آلمان و فرانسه با ایتالیا و کمیسیون اروپا نیز برای هماهنگی در مراحل پایانی مذاکرات همکاری خواهند کرد.