اعتراضات در ایران برای چهاردهمین شب ادامه داشت

ادامۀ اعتراضات در ایران

همزمان با ادامۀ اعتراضات در ایران، دونالد ترمپ، رئیس جمهور ایالات متحدۀ امریکا اعلام کرد که کشورش آمادهٔ کمک به آزادی ایران است.

دونالد ترمپ روز شنبه، ۲۰ جدی با انتشار پیام کوتاهی در شبکهٔ اجتماعی خود "تروث سوشال" نوشت: "ایران احتمالا بیش از هر زمان دیگری به آزادی نزدیک شده است. ایالات متحده امریکا آماده کمک است."

طی روزهایی که از اعتراضات در ایران می‌گذرد، آقای ترمپ دست‌کم پنج بار هشدار داده است که اگر حکومت ایران دست به کشتار معترضان بزند، ایالات متحده "اقدام" خواهد کرد.

در همین حال، تصاویر و گزارش‌های شب گذشته از ایران نشان می‌دهد که معترضان بار دیگر به جاده‌های شهرهای مختلف بیرون شدند.

ویدیوهایی از اعتراضات در مناطق سعادت آباد، هروی، شریعتی، راه آهن، بلوار فردوس و پونک تهران منتشر شده است که در آنها مردم شعارهایی علیه جمهوری اسلامی سر می‌دهند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که اعتراضات مشابهی در شهرهای تبریز و رشت نیز برگزار شده است.

همچنین گزارش‌هایی از پرواز پهپادها بر فراز تجمعات اعتراضی منتشر شده است.

در ویدیویی که اعتراضات در خیابان اشرفی اصفهانی تهران را نشان می‌دهد، یک شیء پرنده دیده می‌شود که گفته می‌شود پهپاد نظارتی نیروهای دولتی است.