درخواست سه سازمان رسانه‌ای از پاکستان برای توقف اخراج خبرنگاران افغان

یک خبرنگار افغان در پاکستان

سه سازمان حامی رسانه‌ها در یک نامه مشترک از صدراعظم پاکستان خواستار توقف اخراج خبرنگاران افغان از این کشور شدند.

سازمان‌های گزارشگران بدون مرز (RSF)، کمیته محافظت از خبرنگاران (CPJ) و آزادی مطبوعات (FPU) در این نامه که روز جمعه منتشر شد، نوشتند که پس از ۲۷ فبروری و تشدید درگیری‌ها بین طالبان و پاکستان، فشارها بر خبرنگاران افغان افزایش یافته است.

این سازمان‌ها از پاکستان خواسته‌اند تمامی خبرنگارانی که تنها به دلیل وضعیت مهاجرتی یا ملیت افغان خود بازداشت شده‌اند، آزاد شوند و برای خبرنگارانی که در انتظار انتقال به کشورهای سوم هستند، یک چارچوب حمایتی موقت فراهم شود.

سازمان‌های بین‌المللی همچنین اعلام کردند که آماده همکاری با مقامات پاکستانی برای یافتن راه‌حل‌های سازنده هستند.

در حالی که دولت پاکستان هنوز واکنش رسمی به این نامه نشان نداده است، اخیراً بازداشت و اخراج مهاجران افغان در این کشور افزایش یافته است.