حکومت طالبان دو فعال اجتماعی را در هرات بازداشت کرد

قدوس خطیبی و فیاض غوری، دو فعال اجتماعی در هرات

یک منبع در هرات به رادیو آزادی گفت که ادارۀ محلی طالبان در این ولایت قدوس خطیبی و فیاض غوری، دو فعال اجتماعی را پس از ظهر شنبه، هشتم حمل بازداشت شدند.

این منبع که از دوستان نزدیک این فعالان اجتماعی است و به دلیل حساسیت موضوع نخواست هویتش فاش شود، گفت که آنان به دلیل نشر ویدیوها و پست‌هایی در حمایت از آموزش دختران بازداشت شدند.

به گفتۀ او، این فعالان اجتماعی در حوزۀ هشتم هرات در بازداشت هستند و تا شنبه‌شب تلاش‌های آنان برای رهایی‌شان بی‌نتیجه بوده است.

اخیراً قدوس خطیبی در یک کلیپ ویدیویی و فیاض غوری در پستی در صفحۀ فسبوک خواستار برداشتن محدودیت‌ها بر آموزش و تحصیل دختران از سوی حکومت طالبان شده بودند.

موضوع بازداشت این فعالان را برخی رسانه‌های داخلی نیز گزارش داده اند.

حکومت طالبان پیش از این نیز ده‌ها فعال اجتماعی و مدنی را به دلیل حمایت از آموزش دختران و یا انتقاد از سیاست‌هایشان بازداشت و زندانی کرده اند.