شرکت چینی: کارهای معدن‌ مس عینک دوباره آغاز خواهد شد

معدن مس عینک در ولسوالی محمدآغه ولایت لوگر که در یک ساحۀ باستانی موقعیت دارد(آرشیف)

وزارت معادن و پترولیم حکومت طالبان می‌گوید که هدایت‌الله بدری، وزیر این وزارت با سفیر چین و رؤسای شرکت‌های قراردادی معدن مس عینک، ام سی سی تی(MCCT) و ام جی ای ام(MJAM) در مورد عملی‌ساختن تعهدات‌شان و پیشرفت پروژۀ استخراج این معدن گفتگو کرده است.

در خبرنامه این وزارت گفته شده که در این نشست که روز سه‌شنبه برگزار شد، رئیس عمومی شرکت ام سی سی تی اطمینان داده که کارهای متوقف‌شده این معدن‌دوباره آغاز خواهد شد.

براساس خبرنامه، هدایت‌الله بدری، تأکید کرده که این شرکت باید مطابق به شرایط قرارداد، گام‌های عملی را برای تطبیق کامل فعالیت‌های این پروژه بردارد.

وزارت معادن و پترولیم طالبان در ماه اسد سال ۱۴۰۴ اعلام کرده بود که قرارداد سروی و استخراج معدن مس عینک را برای پانزده سال دیگر تمدید کرده است.

معدن مس عینک در ولسوالی محمدآغه ولایت لوگر موقعیت دارد و ارزش ذخایر آن حدود ۵۰ میلیارد دالر تخمین می‌شود. این پروژه هفده سال پیش قرارداد شده، اما تا اکنون پیشرفت قابل توجهی در کارهای استخراج آن دیده نمی شود.