متا طی ده سال آینده حدود ۱۸ میلیارد دالر خسارت پرداخت می‌کند

لوگوی شرکت متا

شرکت متا، مالک فسبوک و اینستاگرام موافقت کرده است که طی ۱۰ سال آینده حدود ۱۸ میلیارد دالر به ایالات مختلف امریکا بپردازد.

محکمه‌ای در کالیفرنیا روز چهارشنبه حکم داد که متا علاوه بر برخی محدودیت‌ها برای محافظت از کودکان، طی ۱۰ سال ۱۶.۷ میلیارد دالر به ایالت‌های مختلف خسارت پرداخت خواهد کرد.

۵۱ ایالت و منطقه، به علاوه واشنگتن دی سی، در ابتدا با متا به توافق رسیدند. تگزاس به توافق جداگانه‌ای با متا رسید که کل مبلغ پرداختی را به حدود ۱۸ میلیارد دالر افزایش داد.

محکمه حکم داد که "کودکان و نوجوانان می‌توانند روزانه تنها دو ساعت از فیسبوک و اینستاگرام استفاده کنند."

طبق این حکم، "کودکان از ساعت ۱۰ شب تا ۶ صبح نمی‌توانند به فسبوک و اینستاگرام دسترسی داشته باشند."

متا متهم است که با طراحی اعتیادآور فسبوک و اینستاگرام، به سلامت و رفاه کودکان و نوجوانان آسیب رسانده و درباره ایمنی این پلتفرم‌ها گمراه‌کننده عمل کرده است.