ستره محکمه اسلام‌آباد: محصلان افغان موضوع تمدید ویزای خود را از سفارت طالبان پیگیری کنند

بیرق پاکستان (تصویر آرشیف)

ستره محکمه اسلام‌آباد دربارهٔ درخواست تمدید ویزای ۸۷ محصل افغان که در پاکستان با ویزای تحصیلی به‌سر می‌برند، گفته است که این محصلان می توانند موضوع خود را از طریق سفارت افغانستان در کنترول طالبان پیگیری کنند.

به گزارش روزنامه دان چاپ پاکستان، قاضی خادم حسین سومرو گفته است که سفارت افغانستان می‌تواند در این مورد با سفارت پاکستان تماس بگیرد.

۸۷ محصل افغان در سال ۲۰۲۳، زمانی که سیاست پاکستان در قبال محصلان افغان متفاوت بود، با ویزای معتبر یک‌ساله وارد این کشور شده‌اند.

آنان اکنون خواهان تمدید ویزاهای تحصیلی خود و اجازهٔ ادامهٔ اقامت در پاکستان پس از پایان اعتبار ویزاهای‌شان هستند.

حکومت طالبان در افغانستان تا هنوز در این مورد چیزی نگفته است.

پاکستان و ایران در هفته‌های اخیر روند اخراج مهاجران افغان را شدت بخشیده ودر کنار این براساس آمار سازمان بین‌الملی مهاجرت در ماه گذشته صد هزار مهاجر از ایران و پاکستان به افغانستان بازگردانده شده‌اند.