سفر هیئت سه‌نفری طالبان به جرمنی

پرچم طالبان در کابل، آرشیف

یک هیئت تخنیکی سه‌نفری طالبان از کابل به جرمنی سفر کرده تا در زمینه فراهم‌سازی ترتیبات اداری و قونسلی برای انتقال شهروندان افغان به افغانستان همکاری کند.

رسانه جرمنی «ان‌دی‌آر» روز شنبه، ۷ سنبله، به نقل از وزارت امور خارجه این کشور گزارش داده است که سفر این هیئت با روند آماده‌سازی برای انتقال شماری دیگر از افغان‌ها به آلمان ارتباط دارد.

بر اساس گزارش‌ها، اعضای این هیئت از طریق قطر وارد جرمنی شده‌اند و ویزای ۳۰ روزه دارند. قرار است آنان در برلین، بن و مونیخ با سفارت و قونسلگری‌های افغانستان درباره ترتیبات مربوط به این روند همکاری کنند.

طالبان تاکنون به‌گونه رسمی درباره سفر این هیئت اظهار نظر نکرده‌اند. ان‌دی‌آر گزارش داده است که اعضای هیئت در حال حاضر در سفارت افغانستان در برلین اقامت دارند.

این در حالی است که حکومت جرمنی روز سه‌شنبه هفته گذشته، ۲۳ شهروند افغانستان را به این کشور بازگرداند.

سخنگوی وزارت امور خارجه جرمنی به خبرگزاری فرانس‌پرس گفته است که از زمان آغاز به کار حکومت جدید این کشور در سال گذشته، در مجموع ۲۲۸ شهروند افغانستان از جرمنی به افغانستان بازگردانده شده‌اند.