این مقام به خبرگزاری رسمی عربستان گفت که خط لوله شرق به غرب در مناطق ریاض و مدینه صبح پنجشنبه هدف چندین حمله قرار گرفت که تعدادی زخمی بر جای گذاشت.
او افزود که فعالیت خط لوله بهعنوان یک اقدام احتیاطی متوقف شد.
ساعتی پیشتر، شبکه خبری سیانان به نقل از دو مقام امریکایی مطلع از موضوع اعلام کرد یک سیستم مهم انتقال نفت در عربستان سعودی روز پنجشنبه هدف موشک قرار گرفته است.
هنوز مشخص نیست چه طرفی مسئول این حملات بوده یا اینکه بخشهایی از خود خط لوله نیز آسیب دیدهاند.
با این حال، یکی از مقامهای امریکایی گفت این تأسیسات هدف حمله طیاره های بی سرنشینی قرار گرفته که از عراق به پرواز درآمده بودند.
این حمله نشاندهنده افزایش تهدیدها علیه منابع نفتی عربستان سعودی و توانایی این کشور برای صادرات نفت در ادامه جنگ ایران است.
حملات به این خط لوله تنها چند روز پس از آن انجام شد که گروه شورشی حوثیها تحت حمایت ایران، یک شهر بندری راهبردی در دریای سرخ در یمن را به تصرف خود درآورد.