حکومت طالبان، گزارش‌ها مبنی بر حملات طیارات بی‌پیلوت از افغانستان بر پاکستان را رد کرد

عکس جنبۀ تزینی دارد(آرشیف)

یک منبع آگاه در حکومت طالبان به شرط افشا نشدن نامش به رادیو آزادی گزارش‌ها درمورد حملات تازه طیارات بی‌پیلوت از قلمرو افغانستان بر پاکستان را رد کرده، گفت که آنها هیچ حمله ای را بر پاکستان انجام نداده اند.

این در حالیست که صبح امروز(۱ میزان) رسانه‌های پاکستانی از قول برخی منابع امنیتی آن کشور گزارش دادند که حداقل هشت طیارۀ بی‌پیلوت از خاک افغانستان به سوی پاکستان پرتاب شده است.

رادیو پاکستان به نقل از منابع امنیتی گفت که صبح امروز(1 میزان) آنها چهار طیارۀ بی‌پیلوت را در نزدیک تورخم و چهار طیارۀ بی‌پیلوت دیگر را در مناطق کوهستانی کوهات هدف قرار داده‌اند.

مقامات طالبان پس از حملۀ اخیر پاکستان برولایات کنر و پکتیکا از "پاسخ مناسب" هشدار داده بودند.

هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) تایید کرده که در حملۀ هوایی صبح زود دوشنبه(30 سنبله) بر کنر، سه فردملکی افغان کشته و چهار غیرنظامی دیگر زخمی شده اند.

این حملات در حالی صورت گرفت که در حملۀ خونین روز جمعه ۲۷ سنبله بر یک مرکز پولیس در منطقۀ کوهات در ایالت خیبرپختونخوا حداقل ۳۱ تن کشته و ده‌ها تن دیگر زخمی شدند.

منابع مستقل تا هنوز ادعای دو طرف را تائید نکرده اند.

در یک تحول دیگر هند حملات هوایی اخیر پاکستان بر قلمرو افغانستان را محکوم کرد.

رندیر جیسوال، سخنگوی وزارت امور خارجۀ هند، روز سه شنبه(۳۱ سنبله) در یک کنفرانس خبری در دهلی جدید گفت، هند این حملات پاکستان که در آن افرادملکی افغان کشته شده اند را به شدت محکوم می کند و به قربانیان آن تسلیت می گوید.