محمود عباس، انتخابات فلسطین را تا ۱۱ سپتامبر ۲۰۲۷ به تعویق انداخت

محمود عباس، رئیس‌ادارۀ خودگردان فلسطین(آرشیف)

محمود عباس، رئیس‌ادارۀ خودگردان فلسطین، روز شنبه(میزان) با صدور فرمانی، انتخابات پارلمانی و ریاست‌ادارۀ فلسطین را تا ۱۱ سپتامبر ۲۰۲۷ به تعویق انداخت.

بر اساس خبرگزاری فرانسپرس، محمود عباس، موانع ایجادشده از سوی اسرائیل و نبود شرایط مناسب سیاسی و امنیتی را دلیل این تصمیم عنوان کرده است.

آخرین انتخابات پارلمانی فلسطین در سال ۲۰۰۶ برگزار شد که در آن حماس پیروز شد و حزب فتح که تشکیلات خودگردان فلسطین را اداره می‌کند، شکست خورد.

پس از آن، درگیری میان دو طرف، به جدایی سیاسی و جغرافیایی انجامید؛ به‌گونه‌ای که حماس کنترل نوار غزه را به دست گرفت و حزب فتح در کرانه غربی باقی ماند.

حماس از سوی ایالات متحدۀ امریکا و اتحادیۀ اروپا به حیث یک سازمان تروریستی شناخته شده است.

دوره ریاست‌جمهوری محمود عباس، باید در سال ۲۰۰۹ پایان می‌یافت، اما از آن زمان تاکنون او با صدور فرامین حکومت کرده است.

برگزاری انتخابات از جمله اصلاحاتی است که جامعۀ جهانی و اتحادیه اروپا از تشکیلات خودگردان فلسطین خواستار اجرای آن شده‌اند.

شورای قانون‌گذاری فلسطین از سال ۲۰۰۷ تاکنون تشکیل جلسه نداده است.