بازداشت معترضان در دهلی نو که خواستار استعفای رئیس کمیسیون انتخابات هند بودند

نیروهای امنیتی یکی از اعضای فدراسیون جوانان سراسر هند را در جریان اعتراضات بازداشت کردند

نیروهای امنیتی هند روز یک‌شنبه ۱۹ ميزان شماری از معترضانی را که در مرکز دهلی نو راهپیمایی کرده و خواستار استعفای رئیس کمیسیون انتخابات این کشور بودند، بازداشت کردند.

به گزارش خبرگزاری رویترز پولیس برای جلوگیری از اعتراضات روز شنبه، بیش از ۲ هزار نفر را بازداشت کرد و مرکز شهر دهلی را به‌طور کامل مسدود ساخت.

روز یک‌شنبه نیز هزاران تن از نیروهای پولیس و نیروهای شبه‌نظامی در سراسر شهر مستقر بودند؛ هرچند ایستگاه‌های مترو دوباره بازگشایی شده و خدمات انترنت موبایل از سر گرفته شده است.

در همین حال رهبران جنبش اعتراضی کاکروچ یا مادر کیک ها پس از آزادی از بازداشت، تعهد کردند اعتراضات علیه گیانش کومار، کمیشنر ارشد انتخابات، را تا زمان استعفای او ادامه دهند.

این اعتراضات در پی ادعاهای تخلف در بازنگری فهرست رأی‌دهندگان و نگرانی از تأثیر آن به سود حزب حاکم نارندرا مودی شکل گرفته است.

کمیسیون انتخابات و حزب حاکم این اتهام‌ها را پیش از این رد کرده اند.