هشدار تازهٔ اسلام‌آباد به حکومت طالبان درباره تروریزم

اسحاق دار، معاون صدراعظم و وزیر امور خارجه پاکستان

اسحاق دار، معاون صدراعظم و وزیر امور خارجه پاکستان، هشدار داده که اگر حکومت طالبان علیه تروریستانی که از خاک این کشور فعالیت می‌کنند، اقدام نکند، با پیامدهای آن روبه‌رو خواهد شد.

به گزارش رسانه‌های پاکستانی، دار روز دوشنبه «۲۰ میزان» در یک کنفرانس بین‌المللی در مورد «چشم‌انداز در حال تحول تروریزم در پاکستان» در اسلام‌آباد گفت که پاکستان بارها از مقام‌های افغان خواسته است اجازه ندهند از خاک افغانستان برای حملات تروریستی علیه کشورهای همسایه استفاده شود.

او گفت اسلام‌آباد در این زمینه با مقام‌های افغان گفت‌وگو کرده، اما به‌گفته وی، حکومت طالبان به تعهدات خود در زمینه مبارزه با تروریزم عمل نکرده‌است.

دار همچنین «حضور تحریک طالبان پاکستان (تی‌تی‌پی) و دیگر گروه‌های مسلح در افغانستان را تهدیدی برای صلح منطقه‌ای» خواند و از مقام‌های طالبان خواست حمایت تسلیحاتی و سایر کمک‌ها به تروریستان را متوقف کنند.

طالبان تاکنون در این مورد چیزی نگفته اند، اما پیش از این گفته بودند که به هیچ‌کسی اجازه نمی‌دهند از خاک افغانستان علیه کشورهای دیگر استفاده کند.

آنان همچنین گفته بودند که مقام‌های پاکستانی نباید ناکامی‌های داخلی خود را به افغانستان نسبت دهند.

این درحالی‌ست که تنش‌ها میان پاکستان و طالبان افزایش یافته است.