روزنامه نیویارک تایمز گزارش داده که نخستین پرواز انتقال این مهاجران احتمالاً روز دوشنبه ۱۱ عقرب انجام خواهد شد.
بر اساس گزارش خبرگزاری فرانسپرس، شان واندایور رئیس سازمان حمایت از مهاجران افغان موسوم به (افغان ایوک)، در بیانیهای گفته است که «در میان مهاجرانی که با خطر اخراج روبهرو هستند، برادران و پسران افرادی نیز شاملاند که در کنار نیروهای امریکایی خدمت کردهاند؛ خانوادههایی که طالبان از پیش هر دلیلی برای هدف قرار دادن آنان دارند».
او افزوده است که مهم نیست این افراد از چه مسیری به این کشور رسیدهاند؛ خطری که در صورت بازگشت با آن روبهرو خواهند شد، برای همه یکسان است.
مقامهای امریکایی تاکنون در این مورد بهگونه رسمی اظهار نظر نکردهاند و پاکستان و طالبان حاکم بر افغانستان نیز به این گزارشها واکنشی نشان ندادهاند.