مجموعه یی از تصاویر:
میراث جنگ؛ ماین های زمینی در افغانستان
. بر اساس یافته های سازمان ملل متحد٬ در هر ماه ۱۵۰ نفر در افغانستان در نتیجه انفجار ماین ها کشته میشوند. از هر ده نفر قربانی ماین ها٬ هشت تن آنان أطفال هستند که سهوآ اشیای نا شناخته یی را که تعدادی از آن شباهت به بازیچه دارند٬ بر میدارند. ادریس ۸ ساله یکی از این قربانیان است٬ او حالا می آموزد که چگونه با پای مصنوعی خود که توسط صلیب سرخ در کابل برای وی درست شده است٬ حرکت کند
احمد ضیا ۱۷ ساله تحت معاینه داکتر موظف صلیب سرخ در کابل قرار دارد. یک پای احمد ضیا در نتیجه انفجار ماین قطع شده است. از سال ۱۹۸۸ میلادی به این طرف ۴۱۰۰۰ تن از افغانها در نتیجه انفجار ماین ها و مواد منفجر ناشده٬ جان های خود را از دست داده اند. بر أساس گزارش اداره مجادله با ماین سازمان ملل متحد بیشتر از دو سوم قربانیان این رویداد ها أطفال بودند.
امان الله ۲۵ سال عمر دارد٬ او که در مرکز تداوی صلیب سرخ در کابل حضور یافته است٬ پایش در نتیجه انفجار ماین در ولایت هلمند قطع شده است
محمد ظاهر ۳۴ ساله ( نفر وسط) هر دو پایش در انفجار ماین در ولایت قندهار قطع شده است و حالا راه رفتن با پای مصنوعی را تمرین میکند. بسیاری از کارمندان این مرکز کسانی هستند که برخی از اعضای بدن شان قطع شده است٬ اما انان آموزش داده شده اند تا به دیگران راه رفتن با پای مصنوعی و استفاده از آن را بیاموزانند.
صدره٬ ۳۰ سال عمر دارد٬ پای وی در انفجار ماین در ولایت بدخشان قطع شده است.
یک نوجوان در قریه « قفس کلی» درنزدیکی شهر کابل در حال نشان دادن تصاویر آموزشی در مورد مواد انفجاری به سایر اطفال است.
چارلت سلنت مسوول شورای مهاجرین دنمارک که این برنامه را نظارت می کند به خبرگزاری رویترز گفت: » یکی از برنامه های اساسی بشری ما آموزش دادن به بزرگسالان و اطفال است تا آنان را در مورد خطرات ماین ها و مواد منفجر آگاه بسازیم و به آنان بیاموزانیم که در برخورد با اشیای نا شناخته چگونه برخورد کنند و چگونه خود را از این خطرات مصوون نگهدارند» .
اطفال در یک صنف آموزشی در مورد مواد منفجر ناشده و ماین ها٬ تصاویر هشدار دهنده در مورد مواد انفجاری را تماشا میکنند.
کارمندان بخش خنثی سازی ماین ها در شورای مهاجرین دنمارک در ولسوالی خاک جبار ولایت کابل در جستجوی ماین ها و مواد منجر ناشده اند.
سلنت یکی از مسوولین بخش خنثی سازی ماین ها گفت: « موجودیت ماین ها و مواد انفجاری در افغانستان یکی از مشکلات بزرگ است. در اصل افغانستان بزرگترین کشتزار های ماین را در جهان دارد.»
یک کارمند خنثی سازی ماین٬ در تلاش یافتن مواد منفجر ناشده در کابل است.
یک علامه سرخ رنگ در نزدیک ساحهٔ که ماین ضد نفر ساخت روسیه جابجا شده٬ گذاشته شده است. کارمندان خنثی سازی ماین ها قبل از آن که سایر نقاط را بررسی کنند٬ این ماین را از فاصله دور به وسیله کیبل منفجر می سازند.
صحنهٔ انفجار یک ماین تثبیت شده در کابل
یک مسوول خنثی سازی ماین ساحهٔ کشتزار ماین را در منطقه یی از کابل بررسی می کند. با آنکه صد ها ماین و مواد انفجاری از بین برده شده است٬ اما هنوز هم دهها هزار متر مربع زمین های قبلا ماین گذاری شده نیاز به بررسی دارند.