آنها در گفتگو با رادیو آزادی گفتند که جنگ به آنها آسیب های زیادی وارد کرده و امیدوارند که دوباره در صلح و آرامش زندگی کنند.
رستم سعید، باشنده ولایت ننگرهار که چهارده عضو خانواده اش درنتیجه حمله شاخه ولایت خراسان گروه داعش یا دولت اسلامی کشته شده اند در این مورد گفت:
«چهارده نفر از اعضای خانواده من ماما ها ،کاکا ها،دختران کاکا پسران مامایم ،در این جنگ کشته شدند،جنگ ها باید د این کشورمتوقف شوند، توقع ما از کسانی که برای جنگ کار میکند اینست که ما می خواهیم بقیه عمر خود را در صلح بگذرانیم. ما به اندازه کافی فداکاری کرده ایم. ما نمی خواهیم مردم بیشتری در این جهان قربانی شوند.»
کرامت همت یکی دیگر از باشندگان ولایت ننگرهار که کاکایش توسط گروه دولت اسلامی شاخه خراسان (داعش) کشته شد، به رادیو آزادی گفت:
در زمان جنگ یکی از کاکاهایم را کشتند، اما الان نسبتاً آرام است، هر سیستمی که هست، تا زمانی که برای ما امن باشد، ما راضی هستیم و امیدوارم صدای ما را در این مورد به گوش جهانیان برسانید».
این در حالی است که شورای امنیت سازمان ملل متحد روز دوشنبه ۱۰ فبروری در مورد تهدید داعش در افغانستان نشست ویژه ای برگزار می کند.
در این نشست آخرین گزارش سرمنشی سازمان ملل متحد درباره تهدیدات ناشی از شاخه ولایت خراسان (داعش) مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.
بیشتر در این باره: رهبری شاخۀ ولایت خراسان داعش در کجا است؟در گزارش سرمنشی سازمان ملل که در ۳۱ جنوری منتشر شد، آمده که داعش یا گروه دولت اسلامی یک تهدید تروریستی بزرگ در داخل و خارج از افغانستان است.
در این گزارش همچنین آمده است که بخش تبلیغات گروه داعش "به طور گسترده فعال است" و همچنان به "منابع نقدی قابل توجهی" دسترسی دارد که تخمین زده می شود تنها در عراق و سوریه حدود ۱۰ میلیون دالر باشد.
آخرین گزارش سرمنشی سازمان ملل متحد در مورد تهدیدات ناشی ازشاخه ولایت خراسان داعش همچنین به حمله انتحاری به خلیل الرحمن حقانی، سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان حکومت طالبان اشاره می کند که داعش مسئولیت آن را بر عهده گرفته است، با اشاره به این حمله آمده که پذیرفتن مسئولیت این حمله از سوی شاخه خراسان گروه داعش ادعا طالبان مبنی بر تامین امنیت سراسری در این کشور را زیر سوال می برد.
شورای امنیت سازمان ملل متحد در حالی نشست ویژه ای را درباره تهدید داعش در افغانستان و منطقه برگزار می کند که حکومت طالبان بارها ادعا کرده که با این گروه می جنگد و گفته که داعش را در افغانستان سرکوب کرده است.
برخلاف ادعای طالبان، پس از تسلط مجدد آنان بر افغانستان، حملات متعددی از سوی داعش یا گروه دولت اسلامی در این کشور انجام شده است، که مردم ملکی و برخی از مقامات طالبان را هدف قرار داده است.