لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
یکشنبه ۲۲ سرطان ۱۴۰۴ کابل ۰۱:۳۶

بزرگترین قضیهء شستشوی بین المللی پول در تاریخ ایالات متحده


در اتهامنامهء اعلان شده توسط سارونوالان امریکایی بروز سه شنبه گفته شده است که شرکت لیبرتی ریزرف (Liberty Reserve) حدود یک ملیون استفاده کننده داشته و حدود 200 هزار تن آن ها در ایالات متحدهء امریکا زنده گی می کنند.

شرکت لیبرتی ریزرف (Liberty Reserve) به شستشوی حدود شش ملیارد دالر پول غیر قانونی در سرتاسر جهان متهم شده است.

گفته شده است که همهء فعالیت شعبهء این شرکت در کشور کوستاریکا (Costa Rica) با فعالیت های جرمی، پارنوگرافی اطفال، تقلب در کارت های اعتباری و قاچاق مواد مخدر مرتبط است. این شرکت برای مجرمین امکان انتقال پول را از یک حساب بانکی به حساب دیگر از طریق انترنت فراهم می کرد، بدون اینکه حکومت کشورها متوجه آن شوند.

تحقیق کننده گان امریکایی همچنان یک سلسله عملیات را ها بر دفاتر این شرکت انجام داده، حساب های بانکی آن را توقیف و سایت های انترنتی شرکت لیبرتی ریزرف (Liberty Reserve) را مسدود ساخته است.
پیریت بهارارا (Preet Bharara) سارنوال ناحیهء جنوب نیویارک این قضیه را بزرگترین دوسیهء شستشوی بین المللی پول در تاریخ ایالات متحده خوانده می گوید:
«طوریکه گفته شد، لیبرتی ریزف آگاهانه طوری عمل می کرد تا مجرمین را که می خواستند با استفاده از پول دیجتال قانون را شکسته و پول غیر قانونی حاصل جرایم شان را شستشو کنند، بخود جلب کند. این جرایم جدی تقلب در کارت های اعتباری، سرقت هویت، سرمایه گذاری های تقلبی، هک کردن کمپیوترها، پورنوگرافی اطفال و حتی قاچاق مواد مخدر را شامل می شود.»

شرکت لیبرتی ریزرف با مقامات امریکایی راجستر نشده بوده و مجبور نبود تا مدارک هویت استفاده کننده گانش را ارایه کند.

مقامات می گوید در این ارتباط، دو تن به نام های بودوفسکی (Budovsky) و معاونش عزی الدی ال امین (Azzedine El Amine) در اسپانیا، دو مظنون دیگر به نام های ولادیمیرکتس (Vladimir Ka) و مارک مارمیلیف (Mark Marmile) در نیویارک و ماکسیم چوکارریف تبعهء روسیه (Maxim Chukarev) در کوستاریکا دستگیر شده اند و تعدادی از کارکنان دیگر این شرکت تا هنوز فراری هستند.

please wait

No media source currently available

0:00 0:02:06 0:00
لینک مستقیم
XS
SM
MD
LG