لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
سه شنبه ۲۸ حوت ۱۴۰۳ کابل ۰۵:۲۹

منشی ناتو ماموریت این سازمان در افغانستان را با اهمیت خواند


منشی عمومی ناتو می‌گوید که فعالیت داعش در افغانستان اهمیت و نیاز برای موجودیت ناتو و ماموریت آن را درین کشور برجسته می‌سازد.

ینس ستولتنبرگ این سخن را به روز پنجشنبه در اجلاس وزیران دفاع کشورهای عضو ناتو در بروکسل گفت.

وی افزود که همکاری میان ناتو و اتحادیه اروپا نسبت به گذشته افزایش یافته‌است و این به گفته او برای ماموریت ناتو در افغانستان دارای اهمیت است.

ستولتنبرگ که به روز پنجشنبه پس از نشست وزیران دفاع کشورهای عضو این پیمان صحبت می‌کرد این مطلب را در پاسخ به یک سوال گفت.

این اجلاس در بروکسل پایتخت بلجیم برگزار شد.

ستولتنبرگ: تمام اعضای این پیمان با ایتلاف بین المللی در مبارزه علیه داعش همکاری دارند.
ستولتنبرگ: تمام اعضای این پیمان با ایتلاف بین المللی در مبارزه علیه داعش همکاری دارند.

​ستولتنبرگ افزود که پیمان ناتو از راه‌های مختلف در مبارزه برضد داعش و تروریزم همکاری می‌کند.

به گفته منشی عمومی ناتو، تمام اعضای این پیمان با ایتلاف بین‌المللی در مبارزه علیه داعش همکاری دارند.

وی می‌گوید که موجودیت ناتو در افغانستان که بزرگترین ماموریت نظامی این پیمان است، یک بخشی از مبارزه آن‌ها بر ضد تروریزم بین‌المللی می‌باشد.

جان کربی سخنگوی وزارت خارجه امریکا گفته‌است که امریکا هرگز از پذیرفتن این مسئله انکار نکرده است که فعالیت داعش در افغانستان قابل نگرانی است و از تلاش گسترش نفوذ این گروه در آن جا تشویش دارد.

پرچم داعش
پرچم داعش

جنرال جان نیکلسن قوماندان عمومی نیرو های امریکایی و ناتو در افغانستان پیش ازین در مصاحبه با شبکه خبری ان بی سی امریکا گفته بود که گروه‌های تروریستی برای ایجاد یک خلافت در افغانستان تلاش می‌کنند.

نیکلسن افزوده بود که تروریستان برای به میان آوردن خلافت خراسان در افغانستان فعالیت می‌نمایند.

نکولسن: این یک حرکت غیر افغانی است.
نکولسن: این یک حرکت غیر افغانی است.

وی گفت که این یک حرکت غیر افغانی است و به آن‌ها واضح شده‌است که گروه‌های جنگجوی خارجی مانند تحریک اسلامی ازبکستان یک جا با داعش در راستای ایجاد پناه گاه در افغانستان کار می‌کنند.

منشی عمومی ناتو گفته است که وضعیت افغانستان را از نزدیک زیر نظر دارند.

او علاوه کرد که وضعیت افغانستان پیچیده است و در آن جا گروه‌های مختلف تروریستی فعال اند.

ستولتنبرگ در عین حال تاکید کرد که نیرو های امنیتی افغانستان در این اواخر به پیشرفت‌های زیاد دست یافته‌اند.

وی گفت که این نیروها برخورد مسلکی، قابلیت خوب و تعهد شان برای مبارزه با تروریستان را نشان داده‌اند.

سرمنشی ناتو افزود که ماموریت محاربوی ناتو در سال ۲۰۱۴ در افغانستان پایان یافت اما قوای امنیتی افغان با فعالیت خود نشان داد که طالبان مسلح توانایی تصرف مناطق وسیع را ندارند.

ینس ستولتنبرگ گفت که جنگ در افغانستان ادامه دارد و میدانند که برای آن آماده باشند.

به گفته وی باور دارند که نیروهای امنیتی افغانستان برای عقب زدن گروه‌های تروریستی آماده‌اند.

XS
SM
MD
LG