لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
جمعه ۱ حمل ۱۴۰۴ کابل ۰۵:۴۲

سرنوشت: وکلا یا به تهدید ارگ تسلیم شدند یا معامله گر هستند


روزنامه های چاپ امروز کابل در بیشتر مطالب و تبصره‌های خود به استیضاح وزرای دفاع و امور داخله و رئیس عمومی امنیت ملی و دادن رای اعتماد از سوی اعضای ولسی جرگه به آنان پرداخته اند.

سرنوشت

روزنامه سرنوشت در سرمقاله اش در این مورد گفته است که پس از جنجال‌های زیاد بالاخره اعضای ولسی جرگه بار دیگر به مقامات درجه یک امنیتی افغانستان پس از استیضاح رای اعتماد دادند.

سرمقاله نویس می‌گوید که برخی از اعضای ولسی جرگه شماری از وکلا را متهم به معامله گری در این باره کرده و گفته اند که آنان پول اخذ کرده‌اند.

به گفته سرمقاله نویس در بیرون از ولسی جرگه برخی از مردم نیز اعضای این جرگه را معامله گر، رشوه گیر و مفسد خوانده و گفته اند که بر اساس منافع ملی نه بلکه بر بنیاد معامله تصمیم می‌گیرند.

نویسنده سرمقاله نوشته است، فیصله دیروز ولسی جرگه نشان می‌دهد که یا این جرگه به تهدیدات اخیر رئیس جمهور تسلیم شد و یا وکلای مردم معامله گر هستند.

هیواد

روزنامه دولتی هیواد نیز مطلبی را در مورد استیضاح مقامات امنیتی و دادن رای اعتماد از سوی ولسی جرگه به آنان منتشر کرده‌است.

نویسنده مطلب می‌گوید که محمد اشرف غنی رئیس جمهور افغانستان در چند روز گذشته بخاطر استیضاح نکردن این سه مقام امنیتی چندین نشست با اعضای ولسی جرگه برگزار کرد.

در مطلب آمده‌است که آقای غنی از اعضای ولسی جرگه خواسته بود با توجه به وضعیت امنیتی در این‌کشور کاری نکنند که کرسی‌های مقامات امنیتی در کابینه خالی شود.

آرمان ملی

روزنامه آرمان ملی در سرمقاله اش گفته است که ادامه کار وزرای امور داخله و دفاع و رئیس عمومی امنیت ملی افغانستان تأثیری چندانی بر وضعیت امنیتی این‌کشور نخواهد گذاشت.

سرمقاله نویس همچنان نوشته است که ابقای این سه مقام تأثیرگذاری خاصی در بخش مدیریت نیروهای امنیتی نیز نخواهد داشت.

سرمقاله نویس می‌گوید که موجودیت فساد گسترده در ادارات دولتی، نفوذ دشمن در دستگاه حکومتی و نبود مدیریت کارا در بخش‌های مختلف بخصوص در نهادهای امنیتی و دفاعی مشکل ساز بوده‌است.

نویسنده سرمقاله گفته است که به همین علت تلاش‌های تامین امنیت در قرا و قصبات نیز نتایجی ملموسی در پی نداشته است.

سرمقاله نویس سفارش کرده که رئیس جمهور غنی در زمینه تقرری مسئولان امنیتی و دفاعی و تبدیلی‌های آنان باید با دقت کامل اقدام کند.

نسیم شفق

XS
SM
MD
LG