لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
چهارشنبه ۱۷ دلو ۱۴۰۳ کابل ۱۰:۳۱

رهبر میانمار در نشست عمومی ملل متحد شرکت نمی‌کند


آنگ سان سوچی رهبر میانمار
آنگ سان سوچی رهبر میانمار

آنگ سان سوچی رهبر میانمار یا در نشست عمومی سازمان ملل متحد شرکت نخواهد کرد.

خانم سوچی اخیراً بخاطر خشونت‌های که در ایالت راخین بالای مسلمان‌های روهینگیا گزارش شده‌است مورد انتقاد شدید قرار گرفته‌است.

ژا هتی سخنگوی ریاست جمهوری میانمار گفته است، یک دلیلی که آنگ سان سوچی رهبر این‌کشور در نشست عمومی سازمان ملل متحد اشتراک نمی‌کند اینست که ایالت راخین شاهد حملات تروریستی بوده و رهبری میانمار تلاش دارد تا وضعیت را در آنجا به حالت عادی آن برگرداند.

دلیل دوم نرفتن خانم سوچی به نشست عمومی سازمان ملل گفته شده که برخی‌ها تلاش برای بغاوت دارند و رهبری میانمار تدابیر امنیتی را در دیگر نقاط شدیدتر می‌سازد و دلیل سوم آن به گفتۀ ژا هتی اینست که تهدیدات حملات تروریستی در برخی مناطق وجود دارد و حکومت میانمار برای دفع آن آمادگی می‌گیرد.

نشست عمومی سازمان ملل متحد در ۲۵ سپتمبر راه اندازی می‌شود.

آنگ سان سوچی رهبر میانمار که برنده جایزه صلح نوبل است با فشار و انتقادات برخی از کشورهای اسلامی روبرو است.

زید رعد الحسین رئیس حقوق بشر سازمان ملل متحد گفته‌ است که کشتار مسلمان‌های روهینگیا در میانمار بگونۀ ادامه دارد که گویا یک قوم در حال از بین بردن است.

خشنونت‌ها در ایالت راخین میانمار زمانی آغاز شد که یک گروه افراطی روهینگیا در ۲۵ اگست بالای پوسته‌های پولیس حمله کردند پس از این رویداد از کشته شدن صدها مسلمان روهینگیا گزارش شد و گفته شد که حتی منازل آن‌ها به آتش کشیده شده‌است.

حکومت میانمار مسلمان‌های روهینگیا را مسئول حملات خواند اما در مورد این‌که منازل مسلمان‌های روهینگیا از سوی کی به آتش کشیده شده خبرنگارانی که اخیراً به منطقه سفر کرده‌اند ابراز شک و تردید کرده‌اند که ممکن این منازل از سوی خود مسلمان‌های روهینگیا به آتش کشیده شده‌ باشند.

اما مسلمان‌های روهینگیا که در سه هفته اخیر به بنگلادش مهاجر شده‌اند، گفته اند که نیروهای میانمار دست به کشتار دسته جمعی می‌زدند و به آن‌ها می‌گفتند که اگر میانمار را ترک نکنند، کشته خواهند شد.

برخی از مهاجرین این را هم گفته اند که باشنده‌های محل که بودایی اند، بالای آن‌ها حمله می‌کردند.

XS
SM
MD
LG