لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
شنبه ۲۱ سرطان ۱۴۰۴ کابل ۰۳:۵۸

عملیات نجات گیرمانده ها در یک ساختمان تخریب شده در اوکراین ادامه دارد


عملیات نجات در منطقه دونتسک- اوکراین
عملیات نجات در منطقه دونتسک- اوکراین

تلاش ها برای نجات گیر مانده ها و بیرون کشیدن جسد های باقی مانده از زیر آوار یک ساختمان در اوکراین ادامه دارد.

ساختمان پنج طبقه یی روز شنبه (۹جولای) هدف حمله راکت های اوراگان روسیه قرار گرفت.

تاکنون کشته شدن ۲۴ تن در نتیجه برخورد راکت های روسیه به این ساختمان٬ تایید شده است.

مقام های اوکراینی نگرانی دارند که شاید ده ها تن تا هنوز زیر آوار گیر مانده باشند.

این ساختمان در شهرک چاسیف یار در منطقه دونیتسک قرار دارد٬ جای که در هفته های گذشته شاهد حملات شدید نیرو های روسی بود.

اداره خدمات اضطراری در این شهرک امروز گفت که پنج تن از زیر آوار زنده بیرون آورده شده اند.


پاولو کِرلینکو والی منطقه دونیتسک در تیلیگرام پیام گذاشته که حد اقل ۳۰ تن در زیر آوار ساختمان باقی مانده اند.

ولودیمیرزلینسکی رئیس جمهور اوکراین
ولودیمیرزلینسکی رئیس جمهور اوکراین

در عین حال ولودیمیر زلینسکی رئیس جمهور اوکراین گفته که گروه های نجات تلاش ها برای نجات گیر مانده ها و بیرون کردن جسد های احتمالی را ادامه داده اند.

از سوی دیگر٬ اردوی اوکراین هشدار داده که روسیه حملاتش را بر شرق این کشور افزایش خواهد داد.

این هشدار امروز از سوی مرکز فرماندهی اوکراین پخش شد.

وزارت دفاع روسیه می گوید، عملیات ویژه را برای خلع سلاح اوکراین به اجرا گذاشته است. این وزارت همچنان گفته که غیرنظامیان را هدف قرار نداده است.

در حال حاضر روسیه بیشتر بر مناطق دونیتسک و لوهانسک تمرکز می کند.

به دنبال آغاز تهاجم غیر موجه روسیه بر اوکراین در ۲۴ فبروری، هیچ شهر بزرگ به دست نیرو های روسی سقوط نکرده اما جنگ و حملات شدت یافته و هیچ اثری از فروکش کردن و کاهش جنگ دیده نمی شود.

XS
SM
MD
LG